Eleccions 9 de març, aniversari de ma tieta.

La veritat és que no ho tinc gens clar. No sé si  abstenir-me com sempre, votar en blanc, votar al PP o bé votar a Falange.[@more@]

Només una vegada he votat a les eleccions espanyoles, ja fa molts anys vaig votar al Julio Anguita. És de llarg el polític espanyol més educat, culte i amb millor  oratòria. A més era professor d'història com jo. Actualment però estic en un mar de dubtes , no se que fer vaja!!

 

1-Abstenció: seria el més lògic i el que té més posssiblitats. La meua opció política així ho demana. A més jo no soc espanyol, llavors no tinc perquè votar.

2-Vot en blanc:  em faria gràcia perquè ho ha demanat en Maragall, i com que és un pillat, mira , fa riure i tal. Però fa peresa anar a votar per ficar un sobre buit.

3-Votar al PP:  perquè quan pitjor, millor. Ja se sap que quan apretes alguna cosa el rebot és major, però es clar, em sap greu votar igual que un munt de deficients/es. Amb l'era Ansar, els indepes varem augmentar notoriament, a veure si ara guanyés aquell  gallec gangós i ho poguessim articular millor que aleshores, endavant!!.

4-Votar a Falange:  perquè l'atre dia buscant programes eroticofestius a altes hores dela nit vaig ensopegar amb un spot seu. Feia temps que ningú em feia riure tant. Ni quan em van descriure un clau amb un sapo farlopero, marededéu quina gent. Seriosament si aquells subjectes assolíssin una quota de poder, per petita que fos seria el caos absolut. Riute'n dels punkis, ells son un plà quinquenal comparat amb els falangistes. El problema és que hi han varies falanges; totes es pensen que son les autèntiques i es tenen un odi visceral. A més no tenen la pinta de makineros-farloperos empresa de construcció , com los Inestrilles, españes2000 i tal, els falangistes s'ho creuen!!!! Increïble però cert!!! Fa temps al poble del costat del meu, un lider feixista va movilitzar la seua gent per votar al pp. A l'escrutini la sorpresa va ser que els van faltar dos vots per guanyar. Hi havia dos vots de falange. "Imbècils!!!! havieu devotar al pp!!!!!. Els seus acòlits, que havien obeit estaven deconcertats, "qui ho havia fet" es preguntaven. Algún dels seus amb un atac d'inercia???? No.  Havien sigut dos gamberros que s'homiraven descollonant-se. " Que fort fotre un fatxa votant a falange", deia un " Que fort!!!, pillem mig gram???" deia l'altre.

 

En fí, es voti a qui es voti els unics que tindràn la raó seràn la Polla Records, com sempre.

 

Ah!! i visca la Falcata!!!!!! 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.