Son rumores, son rumores!!!!!! Carta a la teua cara ( dificil pero cara)

I me'ls passo pel cul. Ara vinc de fer una cervesa amb el meu company de pis. Ja m'ha ficat al corrent de tot. OOOOOOHHHHHH!!!! que valenta que ets!!!! Tu evidentment no ets la Maria Cinta, que més voldries. Suposo que no t'ho havies cregut mai no???? La veritat es que ets massa lletja, perquè ets lletja a collons, pero lletja, lletja. Quan fiques al diccionari i busques lletja surtes tu i un gripau. El meu càstig??? La meua venjança???? Terrible!! Mai et faré un petó i sempre seràs gripau.[@more@]

La teua vida és buida. Per això rampinyes el què pots d'altres vides. Ser lletja no és cap defecte, també ho soc jo, però almenys no soc tant mala persona. Podria ficar una foto teua, però em fa por que em denunciin els d'Amnistia Internacional. Si jo soc J. R. Ewing tu ets Cliff Burns, l'etern perdedor. Si jo soc els Blues Brothers tu ets el Partit Nazi d'Ilinois ( per cert un incís, una mica de cultura no t'aniria malament, som al 2008 i ets pateticament inculta, abans de rajar llegeix, mira, observa i tal). Si nosaltres som els Ducs de Hassard , tu ets els sheriff Llop. Tu ets una figurant d'una peli de l'Almodovar, de les últimes , de les que es repeteixen . Tu ets el papa contra el rei Pere , i nosaltres morim a occitània pels càtars palurda!!! Que no tens ni idea de res!!!

Lo què deiem. En la vida t'he fet res dolent, i això és una venjança, que mes voldries que tenir motius de fer el que fas. No sé per quins setsous t'agafat  aquesta fixació amb mí, però bé, no sé es tracta d'anar al psiquiatra i ja està. I potser seràs feliç. I potser algú, voldrà ser amiga teua o estimar-te. Sense trampa clar, ja que sense la trampa ben poca cosa ets. A tú mai et dedicaria un post com a la Maria Cinta. Que va!!!! No es pot comparar una cosa important amb una vil i patètica anècdota. No ets res. Estas sola gripau. Sola trista i patetica. Em fas molta pena. Aquesta és la meua venjança, sentir pena per tu i no haver-te fet mai res dolent. Això es venjança i no anar dient disbarats i creant mal rotllos. No et fa vergonya??? Viu la teua vida i sigues feliç i deixa estar a la demès gent. Encara que ens importis un rabe no vol dir que t'haguem de fer alguna cosa, o pots entendre???? Podria fer com tu, i fer un post amb vils intimitats, o mirar d'enemistar-te amb les teues amigues, mai ho faré això. No soc tant mundefem. Però no vol dir que  no les pugui saber i esbombar tal com fas tu, la diferència seria que jo no diria mentires com fas tu sapito glo-glo-glo.

 Si et plau, i t'ho demano bé, ja has escampat prou merda i has intentat crear massa mals rotllos. I no te n'has sortit oi??? Doncs deixa-ho. Seriosament deixa'm en pau, no t'he fet res i ho saps. Si et queda una mica de dignitat reconeix-ho i viu la vida i sigues feliç. Si ell no t'estima , doncs mira et fots com jo i com tothom noia, ves!!!

 Res doncs. Deixa'm tranquil i que et vagi bé.

 Si vols t'ho pregaré, "et prego que em deixis en pau", val ja estàs contenta??? Doncs au!!!

 I si et portés bé algun dia et faré un petó vinga, encara soc bò.

pd: per cert, abans no continuis dient bajanades. El títol del bloc és un meravellós llibre de Boris Vian , llegeixte'l , t'anirà bé. Veuràs com n'és de buida la venjança.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.