Un prostíbul anomenat Catalunya. Astrud: Minusvalia.

Paro el cotxe tocant de les muralles de la ciutat més enmurallada de la Conca de Barberà. Encara tinc al cap les fascinants imatges de la posta de sol prepirinenca amb les variacions cromàtiques que fan els sembrats. Verd dels cereals, roig de les roelles i groc de la soja. Enguany no sona Miquel Gil al cotxe. Sona Glutamato Yeyé, enguany no hi ha sequera.

[@more@]

Estic espès de tanta carretera. Aclareixo with Miquel Terenci algún assumpte de la parada, i 29 llibres. Em trobo a la txica del SPEC que sempre ens trobem. Força EIC, esclar, força  EIC.

Al bar de tota la vida faig un tallat, i els xinesos que porten el bar de tota la vida el porten com si fóssin de tota la vida. Recordo els boquerons que ens van fer un dia que teniem martellets i remordiments al cap, per a variar baixant de la ciutat de la Patum. Que extrany!

Fent corranda a la vora de l’escurabutxaques uns homens , demacrats per l’alcohol, cadena de quincalla, mocasins, roba de mercat, parlen de política. Ho fan en espanyol. De tant en tant miren de reull el cul de la xinesa. "Catalunya es una casa de putas" sentencia el quí té el rol de lider (ups….llenguatge gremial). Jo escolto mentre llegeixo els errors, imperfeccions i mentires del Diario de Tarragona, també anomenat "La trola mentidera de Rudolf Hess". El líder argumenta que Espanya es queda molts diners de Catalunya i que no "los devuelve!!" afegeix consternat. Es veu que s’ha enfadat molt amb l’assumpte dels ajuts per comprar-se un cotxe. La majoria des seus arguments són una mica massa precaris ( dic precaris per no faltar-li el respecte, ja que segur que a ell també li agradaria viure a un pais governat per Bud Spencer, com jo), però tot i així escolto.

El colofó arriba amb un altre paio ( que segur que si sent que li dic paio s’enfada) que insulta a Espanya dient " encima quieren que no silben al rey!!!" i comencen un debat sobre la droperia del subnormal del borbó i tota la reuca de sub-humans que formen la seua família. Aplaudeixen la xiulada de l’altre dia i exposen una mena d’internacionalisme amb Euskal-Herria, tot i que els bascos d’internacionalistes més aviat poc, dient que gràcies a bascos i catalans " españa tira pa l’ante". M’agrada molt sentir-los parlar, i m’agrada que sigui aqueta gent qui parla així. Evidentment els arguments són fluixos, evidentment no són el paradigma. Però què està passant perquè una gent que no parla català, que segurament no paguen impostos i que molt probablement no s’hagin de comprar cap cotxe parlin així??? Lo lumpen canvia, a veure si ho aprofitem.

És l’hora, ja he fet prou temps i arribaré premeditadament tard a la cita. Bé ella sempre fa tard, llavors arribaré aviat. Adéu xinesa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Un prostíbul anomenat Catalunya. Astrud: Minusvalia.

 1. almogawear diu:

  Bé t’ho confesso. Quí m’ha passat la discografia de Glutamato Yeye és un company teu de classe que corria en l’equip campió de relleus comarcal de l’any 83??? Ups, he donat masses pistes.

 2. Vilalta diu:

  Aquesta anècdota fa pocs anys hauria estat impensable. Bon senyal!

  Una petita esmena: “Verd dels cereals, roig de les roelles i groc de la… colza!!

 3. gold diu:

  Bé t’ho confesso. Quí m’ha passat la discografia de Glutamato Yeye és un company teu de classe que corria en l’equip campió de relleus comarcal de l’any 83??? Ups, he donat masses pistes.

 4. rs diu:

  Bé t’ho confesso. Quí m’ha passat la discografia de Glutamato Yeye és un company teu de classe que corria en l’equip campió de relleus comarcal de l’any 83??? Ups, he donat masses pistes.

Els comentaris estan tancats.