Diari del Priorat. Sid Vicious versionant en Sinatra: A la meua manera.

Es veu que aquest bloc és sobre el Priorat. Primera noticia. I que el seu autor és escriptor. Primera noticia. I que l’autor és professor d’economia. Primera noticia. Però el què si és veritat és que l’autor d’aquest bloc no cobra per ficar el què hi fica, ni té ningú a sobre que li digui què ha de ficar. Perquè voldrem ser Vian i Sallinger perquè no podem ser Moncada o Torrent. I si, faig moltes faltes.[@more@]

 

I diuen els entesos:

 

"El seu estil és de lliure connexió entre pensaments diversos ( stream off…) , ni cortés, ni politicament ( ni ortogràficament) correcte, ni de bon gust- però això és la llibertat que permet el format blog: ningú està obligat a llegir-lo, però dels comentaris a les entrades es veu que té seguidors. El seu llenguatge fa ús d’expressions col.loquials, no sempre comprensibles per a tothom- un servidor se sent de vegades perdut….."

Aquesta és la primera crítica en un mitjà de comunicació INDEPENDENT que reb aquest blog. Caram!!!!! Com ja he dit a l’anterior entrada ( i llàstima que et perdis) tocarem la trompeta davant les SS…..i a qui no li agradi que es senti pèrdut.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Diari del Priorat. Sid Vicious versionant en Sinatra: A la meua manera.

  1. Vilalta diu:

    Tu fot-els-hi canya, a veure si aconsegueixes que et diguin malfollat!

Els comentaris estan tancats.